lördag, juni 18, 2022

Snubblade på en gatsten

 Det  var väldigt trevligt igår på Bishop Arms i Göteborg. Visserligen snubblade jag på en gatsten utanför Park Lane när jag var på väg till Bishop Arms men min arbetsledare R. drog effektivt upp mig. Han var stark trots att han in te går på gym.

Läs mer »

torsdag, juni 16, 2022

Såg en skenrengöringsbil

 Jag är alltid orolig att jag inte ska hinna till toaletten när jag går från stationen till jobbet på biblioteeket. Det finns toaletter vid Drottningtorget men de är låsta och luriga att öppna... Nåja det gick bra idag trots att jag åt friterade kycklingfiléer igår.

På jobbet hämtade jag nycklar till läsesalen, loggade in på datorn och tände alla ljus.

På morgonen lyssnade jag på Rolling Stones.

Skenrengöringsbil

I läsesalen träffade jag studenten Paul Graf som fyllde 82 år igår.

* Såg att det fanns resor med Stena line till Danmark + hotell.

Efter jobbet tog vi i magasinet en after work på Bishop arms.




Ställde upp böcker i Öppna magasinet.

 Det gick bra att ta sig till Göteborg. Tåget hamnade bakom en långsam godsvagn så jag hann inte med tvåans spårvagn utan det fick bli spårvagn nummer fyra. Men det var inte så mycket folk som det kan vara. Under förmiddagen hade jag bokuppsättning i öppna magasinet. Det var inte så många utan jag han ta ett varv i Deweysamlingen. (När jag gick förbi gamla hovrätten tänkte jag på att där skulle jag vara inkvarterad under tiden som det stora biblioteket revs och det byggdes ett ett nytt med robotar)

Lunch åt jag på restaurang Mandarin. På eftermiddagen ställde jag upp tidskrifter. Hälsade på en student som jag kände sedan tiden jag jobbade i Haga.

Efter jobbet tog jag en runda på gymmet.

Jag lyssnade lite på Bob Dylan.

Brunnsparken klockan halv sju.

* investor
* Studenten från Haga.
*Mandarin.

Jag tog en friskvårdstimme efter jobbet. Jag var vinglig på gymmet men jag gjorde det.



onsdag, juni 15, 2022

Orolig mage

 Körde som vanligt till Alingsås station. Tänkte på pendlarkompisen Lea som jobbar på Sahlgrenska med MR undersökningar och talar så perfekt  svenska trots att hon kommer från Filippinerna. 

I Göteborg borde jag ha testat toaletterna vid Drottningtorget, toaletterna som nästan alltid är låsta. Istället kämpade jag mig upp till jobbet trots min oroliga mage.

På jobbet skickade jag rörpostbeställningar. Sedan hämtade kollegorna böckerna.

Lunch år jag findustallrik i currysås.

Lynn Anderson den här låten passar bra ibland.

Efter lunchen ställde jag upp tidskrifter.

Paul Grafs annons om en Skottlandsresa.

* Tur jag hade extra jeans på jobbet.
* Roligt att min läkare tyckte det var bra att jag trivdes på Mallorca.
* Såg att min läkare på neurologen är utbildad i Riga.


tisdag, juni 14, 2022

Var på rehab

 Jag körde någon minut senare än vanligt till Alingsås station. Lika bra så slipper jag sitta i kuren och vänta. Janne och Lea kom också. Jag somnade på tåget. Jag fick vänta i fem minuter på spårvagn nummer två. Det är försommar och det är en blandning av nässlor och Kaprifol på vägen upp längs Nelly Thürings trappor.

På jobbet började jag med att lyssna på Träs Gräs och stenar.Sedan skickade jag rörpostbeställningar och efter det så hämtade jag bokbeställningarna. Satt ute på altanen och drack kaffe.

Vättrafikpersonal visar till rätt spår.

Läs mer »

måndag, juni 13, 2022

Lyssnade på Pärson Sound

 Åkte i god tid till Alingsås station. Sedan gick tåget raka spåret till Göteborg och jag hann med tvåans spårvagn. Jag började nästan direkt köra ut böcker för att jag skulle hinna till halv tolv då jag skulle äta lunch på Indya med en kollega som snart skulle sluta. Fick kämpa på, först kursböcker. sedan böcker med Deweyuppställning och sist SAB uppställning i A-huset.

Drottningtorget klockan halv sju på morgonen.


På eftermiddagen ställde jag först upp tidskrifter. Under tiden som jag ställde upp ett par decimeter med tidskrifter lyssnade jag på Pärson Sound.

Sedan satt jag i läsesalen. I läsesalen var det inte mycket att göra bara en kvinna som sedan inte ville gå när biblioteket stängde.

Idag lyssnade jag på Mott the Hoople.