onsdag, september 02, 2020

Tågen går igen

 Efter gårdagens tumult med inställda tåg så verkar tågen gå som vanligt. Jag hörde med pendlarkompisar att de fick åka med överfulla bussar. Det var halv fem på morgonen som två godståg kolliderade. För min del var jag hemma eftersom jag inte tålde min nya medicin. Jag kräktess klockan två på nattem igår.

Läs mer »

Etiketter: , ,

tisdag, september 01, 2020

Utslagen av ny medicin

 Klockan två i natten som var jag tvungen att skynda mig upp och kräkas. Jag tror jag stod lutad över toa i tjugo minuter. Jag fick ny medicin för att slippa gå upp och kissa så ofta. (Jag klandrar absolut inte läkaren för något sådant här de vill ju mitt bästa). Vid femtiden gick jag upp och läste bipacksedeln och där stod det illamående kunde vara en biverkning. Vid sextiden sjukskrev jag mig för magen var i olag på alla sätt och vis. Det  var en pytteliten tablett som ställde till det.

Läs mer »

Etiketter: , ,

måndag, augusti 31, 2020

Jag Klas Petersson

 På morgonen lyssnade jag på Sly & Family Stone

Nu börjar hösten med många studenter och många bokbeställningar på Göteborgs universitetsbibliotek. Biblioteket öppnar upp efter Coronaavstängningen. Det känns lite konstigt. Jag postade en tjock bunt med beställningar i rörposten och beställningarna skickades till de olika våningarna.

Fick en överraskning att jag börjar med att vara läsesalsvakt redan idag.


Trevligt att träffa studenterna igen.






Etiketter: , ,

söndag, augusti 30, 2020

Redigerade bilder från Hua Hin

 På morgonen lyssnade jag på morgonnyheterna och sedan gick jag och badade. Det var 15 grader och dimmige ute. 

Efter frukosten cyklade jag till gymmet. Det var ingen jag kände egentligen men passet gick bra. Lite överkropp, lite ben, axlar och rygg.

Sedan cyklade jag hem och pysslade med önskefoto.

På morgonen lyssnade jag på Steely Span.


Kanske hade det varit bäst att lyssna på Foetus idag.

* Gymmet.
* Skickade in en önskefoto beställning. 
* simmade några meter .




Etiketter: ,