lördag, mars 12, 2022

Satt ute i solen en stund

 Solen sken på morgonen och därför lyssnade jag på Duane Eddy. Jag minns att när jag först köpte en skiva med Duane Eddy blev jag lite besviken. Det var ju inte samma drag som i Buddy Holly eller Bill Haley. Numer lyssnar jag mer på Duane Eddy än de gamla rockstjärnorna.

Läs mer »

torsdag, mars 10, 2022

Nu måste jag använda Karl Oskar.

 På morgonen lyssnade jag på Stalking med Duane Eddy.

Fredag. Skönt men jag bekymrade mig lite över när jag ska använda rullatorn Karl Oskar. Jag hade ju möte av fysterapeuten igår. Jag fick ändrat på toalettstolen så jag har armstöd.

Läs mer »

Den pratsamme fastighetsskötaren

 På morgonen idag lyssnade jag på Genesis Invisible touch om jag Googlar på Genesis står det att läsa att de slutat spela progressiv musik och börjat med pop istället.

Läs mer »

onsdag, mars 09, 2022

Jobbar på som vanligt

 Jag sov skapligt. Det var bara 2 minusgrader. På Alingsås station var det fullt med bilar. Jag fick en liten plats bredvid en suv. Jag hann gott och väl med spårvagn nummer två. På Drottningtorget satt två unga män och rökte. De så sjaviga ut.

På jobbet på Universitetsbiblioteket var jag först. Jg bara kollade om det var något nytt om kriget och jag lyssnade några sekunder på Gladys Knight and the Pips. Sedan körde jag ut böcker till våningarna. Det var inte så många.

Jag gick och tänkte på om det var rätt att ha tillbringat alla år som bibliotekarie. Jag såg en man på TV igår som hade pluggar på Kulturvetarlinjen i Linköping och sedan gått vidare och blivit korrespondent i Ryssland.

Det må vara krig i Ukraina. Men här jobbar vi på som om ingenting hade hänt. Västlänken byggs och jag transporterar böcker.

Böcker på 5b.

Lyssnade på Skeletal Family.




tisdag, mars 08, 2022

Många beställningar till A-huset.

 Det gick bra att åka till Göteborg men det var ett gammalt och litet tåg. Jag fick en plats bredvid Leja so  satt och studerade Magnetröntgen. I Göteborg var det bra två minuter till att tvåans spårvagn gick.

På jobbet på Universitetsbiblioteket  började jag med att avregistrera en hög med böcker som jag inte hann  igår. Sedan var det full fart hela förmiddagen med att hämta böcker och broschyrer på hus A. 

Jag blev hemskt trött i benet. Det var mycket gående på förmiddagen.

När jag åt lunch såg jag en kvinna som hade en tröja som det stod Never mind the bolloks

Jag gick och funderade på om det är lämpligt ett en handikappad person som jag ska fortsätta jobba.

En målning som Kristina gjort.

Jag åkte tidigt från jobbet för att komma i tid till gymmet. När jag kom dit så var det inte så mycket folk. När jag höll på med de sista ben övningarna så kom "Kabeldon". Han har haft en hjärtinfarkt så han är försiktig med träningen.


söndag, mars 06, 2022

En Koltrast tittade på mig

 Uppe tidigt igen. Det var tämligen fullt på tåget till Göteborg, men jag fick en bra plats. Tåget var några minuter tidigt så jag hann köpa bröd på Steinbrenner på stationen. Men sedan blev det jämnt skägg. Bara tre minuter till tvåans spårvagn. När jag gick uppför Nelly Thürings trappa så tittade en koltrast på mig.

På morgonen lyssnade jag på War

Tidskrifter. Dubbletter.


Vårutflykt till Villys

 Efter jag hade varit och handlat och varit på gymmet så lyssnade jag en stund på Barry White

Redan vid åtta så körde jag till gymmet. Det var en hel del bilar redan då. Det var några jag kände igen men inte pratade med. (En tråkig man pratade en gång om att han fått sin båt i sjön.) Men sedan kom Kjell och Fredrik och då blev det mer livat. 

Efter gymmet tog jag med mig Kristina till Villys och storhandlade, mest frukt och några pajer. Bilen gick bra. Det är ju vårlikt ute och inte så kallt. Jag köpte en Aftonbladet också för att läsa om kriget.

Villys klockan halv elva på morgonen.