lördag, juli 16, 2022

Jag kan trilla på ett ögonblick

 Vid sextiden gick jag och badade i Gerdsken. Jag hälsade på en pendlarkompis som promenerade runt Gerdsken.

 Efter frukosten klockan åtta körde jag till Ica och handlade bröd, Koo marmelad, och juice. Efter Ica körde jag till gymmet och tränade ett entimmaspass. Jag träffade Fyrkanten och abeldon. Kabeldon berättade att han hade en kamrat som åkt till Iran för att transplantera hår. De berättade jag om min kollega som transplantera hårväxt i Sverige.

Efter gymmet gick jag sakta och försiktigt till bilen. Det blir så dumt om jag snubblar.

Hemma fortsatte jag lyssna på Marika Anderssons bok och nu ska jag läsa Julius Juhlins bok "Minnen" där han berättar om resor han gjorde i början på 1900-talet.

Idag lyssnade jag på Isaac Hayes

sommarblommor.

Vad jag gjort på semestern:

* Uppdaterat Macafee

* varit i Falköping och Hjo

* sett Elvis på bio.


fredag, juli 15, 2022

Trött på personerna i Downton Abbey

 På morgonen när jag var på gymmet på att förra sommaren så avbokade jag att ligga på Scandic hotell i Strömstad. Jag tänkte att det var långt till Strömstad och sedan ut till Koster. I år har jag bokat Rolfs buss och så verkar det bli av. Vad jag gjort är att jag varit i Hjo, Fredriksdal och Falköping.

Läs mer »

torsdag, juli 14, 2022

Idag badade jag

 Gick upp vid sextiden och gick och badade. Efter frukosten åkte jag till gymmet. Det var några jag hälsade på. Irakiern (fyrkanten), Thailändaren, bläckfisken och städerskan Bang. Det gick hyfsat. jag började med hantelpress efter som de bänkarna var lediga. Jag bokade också biljett till filmen Downton Abbey också.

(Så Kristina tycker om när jag är hemma. Jag sitter ju mest vid datorn och är ganska tråkig egentligen.)

Tänkte på SAS-strejken. Egentligen ett I-landsproblem, men det är inte roligt. Jag tror jag har fått vänta ett dygn i Agra i Indien på flyg det är inte roligt. Det sägs att personalen på Arlanda jobbar tills de stupar. Det skulle ha varit roligt att ha varit pilot.)

Idag lyssnade jag på Frank Zappa.

Har precis varit på gymmet.




onsdag, juli 13, 2022

Lyssnade på Marika Andersson i Storytel

 Det är ju sommar. Jag simmade några meter i Gerdsken på morgonen. Jag pratade lite med några grannar också. Jag lyssnade en stund på Canned Heat. Efter frukosten lyssnade jag i Storytel på Marika Anderssons debutroman.

Badade i Gerdsken.

Vid halv ett tiden körde jag till stan. Jag hittade tillslut en parkeringsplats vid Lill torget. Sedan gick vi upp till Kinarestaurangen. Jag åt en friterad fisk som var lite för salt. Men det verkar vara vikarier som jobbade idag.
Efter lunchen gick vi upp till glasserian och åt var sin glass-
Utsikt från restaurang China.


tisdag, juli 12, 2022

Sol och gym

 Redan efter frukosten körde jag till Ica och handlade bröd, pasta bolognese och ägg. Sedan körde jag direkt till gymmet. En kvinna höll upp dörren för mig när jag skulle gå in. Typiskt att jag trillade på vägen in. Den snygga kvinnan var stark och drog lätt upp mig. Sedan träffade jag Gällivare.

"Jag tror du trillade med flit", sa Gällivare. Knappast. Jag blir mer och mer skygg.

Träningen gick ganska bra.  En smithmaskin var ledig men bänken stod så inkilad att jag tog hantelpress istället.

När jag skulle gå så var det någon som petade mig på ryggen. Det var Marianne som är instruktör i Capoeira och gym.

Hemma lyssnade jag på Humble Pie och Blue Cheer.

Här är jag i omklädningsrummet.

* Lundin energy
* gymmet.
* Sommati P1



måndag, juli 11, 2022

Lyssnar på Savoy Brown.

 En lugn natt med bra sömn. Åt frukost och körde till gymmet. Jag pratade lite med städerskan Bang. Hon sa att hon gärna skulle åka till Thailand men att det är för dyrt nu. Annars gick det väl skapligt att träna. 

När jag kom hem så lyssnade jag på Josef Fares sommarprat. Han ska ju inte göra mer film, han ägnar sig åt spel istället. I eftermiddag ska jag läsa "Midnattsbarn om Indien.

Jag lyssnade en stund på Savoy Brown på eftermiddagen. Förr lyssnade jag inte så mycket på dem. Det var inte tillräckligt tung musik.

Jag måste alltid tänka positivt och leva i nuet och inte tänka på det som har varit.

En glass efter gymmet.

* Gymmet.
* Josef Fares
*Midnattsbarn


söndag, juli 10, 2022

Sov över på Scandic hotell Europa

 I natt sov jag på Scandic hotell Europa för att vi kom hem klockan ett på natten eter resan från Fredriksdalsteatern igår. (Igår såg jag "Pang i Bygget med Abbe Malmberg och Eva Rydberg)

Sov gott på Hotell Europa och åt hotellfrukost. Redan vid tiotiden åkte vi till Alingsås. Hemma åkte vi till Triumfglasserian i stan. På vägen hem åkte jag förbi Hemköp. Hemma var det dags för lunch.

Det är så tråkigt att jag går dåligt och är fipplig. Tänker på att personalen på rehab som är så positiva.

Lyssnar på Farah Abadis sommarprogram. Alltid intressant att lyssna på människor som flytt och kommer från en annan kultur.

Idag lyssnade jag på the Mountain.

Fredriksdalsteatern.