lördag, juni 11, 2022

Resan till Bolum

 Julie Cruise med den ljuva rösten har gått bort för tidigt.

Läs mer »

fredag, juni 10, 2022

Satt i läsesalen

 Regnet hängde i luften och det var bara 14 grader varmt när jag tog bilen till Alingsås station. Jag tänkte på att jag nog kört till den här parkeringsplatsen i drygt ett år allt sedan jag fick punktering på cykeln.

Tåget gick bra till Göteborg. Även om tåget sackade lite vid Aspen. Jag hann med tvåans spårvagn och det kändes bra. Lyftkranen var borta framför Universisitet så det gick bra att ta Nelly Thürings trappor.

På jobbet var jag mest i läsesalen och det var inte många studenter där. Men Paul Graf kom i alla fall. Han var lite nedstämd idag på grund av kriget i Ukraina.

Efter läsesalen ställde jag upp tidskrifter och redigerade tidskrifter.

Idag lyssnade jag på Joe Tex

Utanför universitetet.


torsdag, juni 09, 2022

Många böcker att köra ut

 Körde om vanligt till Alingsås station. Min pendlarkompis Janne går och lägger sig halv tolv jag förstår inte hur han orkar? Tåget kom i tid. I Göteborg kom jag med tvåans spårvagn. På biblioteket skrev jag in mig i excel program. Sedan lyssnade jag ett par sekunder på Nina Simone. När jag gjort det körde jag ut allka böcker. "Kämpen" stod redan och väntade på böcker på plan nio.

"Du är stark", sa ja när jag staplade våning nios böcker i hans famn.

"Nej jag är inte alls stark", sa Kämpen.

När jag kört ut böcker så ställde jag upp kursböcker och när jag gjort det så ställde jag upp böcker på plan 6b. En kollega hjälpte mig med böckerna på 5a och 6a.

En stor lyftkran som flyttar baracker.

* Passade på att handla på vägen hem.
* Fick en kopp med posten som jag beställt.
* Fick hjälp med att ställa upp alla böcker.


onsdag, juni 08, 2022

Lyftkran utanför biblioteket

 Tillbaka på jobbet. Det var lite problematiskt på morgonen. Jag såg först inte att tvåns spårvagn gick på morgonen. Jag kom på den fullpackade spårvagnen i sista stund. 

På jobbet på universitetsbiblioteket skickade jag beställningar i rörposten och hämtade i bokhissen när kollegorna plockat fram beställningarna. 

Det regnade lite då och då men då blir löven gröna.

Idag lyssnade jag på Roxy Music.

Lyftkran för att flytta baracker.

Lunch på Indya sedan uppställning av tidskrifter.




tisdag, juni 07, 2022

Utprovning av fotskenor.

 Var och handlade på Ica under tiden som jag väntade på tiden för utprovning av fotskenorna. Jag handlade juice, smör, yoghurt och jordgubbar. Jag tog bilen så jag kunde få med mig en kasse.

Jag tänker på anteckningarna i 1177 om att de inte ser någon försämring nervtrådar i hjärnan. Skönt.

På morgonen lyssnade jag på musik med Elvis Presley. Sedan bara väntade jag på utprovning av fotskenor.

De hade svenska jordgubbar på Ica.

De nya kolfiberskenorna passar inte mig. Det är så stelt om benen. Kanske måste vänja sig. Var på lasarettet och provade nya kofiberskenor men fötterna var för stela så jag kunde inte röra dem.
Jag höll på att trilla när jag skulle gå till gymmet. Alldeles för riskabelt att ha kolfiberskenorna tilljobbet i morgon.



måndag, juni 06, 2022

Minnesstund för Kerstin

 På morgonen gick jag mest och slog dank och lyssnade på gårdagens partiledardebatt. Vad händer nu när Ebba kräver att Morgan Johansson måste avgå?

Vid elvatiden tog vi bilen till Nääs där vi skulle hålla en minnesstund för faster Kerstin. Vi pratade en hel del om semestrar på Mallorca och i Grekland. Vi pratade lite om Kerstins stuga Kristina hade hittat anteckningar om vem Kerstin köpt stugan av. Men vi tror hon trivdes på äldreboendet.

När jag kom hem lyssnade jag på the Stylistics.

Parkeringsautomaten i Nääs inklämd mellan buskar.


söndag, juni 05, 2022

Tankar om valkompasserna

 Jag tänkte på alla de här valkompasserna som varje tidning eller TV har nu. Jag kan ju säga att det inte blir som jag trott. Vänsterpartiet kommer alltid sist trots att  som partiledare tycker jag Nooshi Dadgostar är bra. Undrar hur de knåpar ihop de här testerna DN:s är bra där du ser vad de olika partierna tycker i varje fråga. Men TV4:as är roligare med Marcus Oscarsson som kommenterar spörsmålen. Men ska man gå efter valkompassernas utlåtande eller välja den partiledaren du tycker är bäst?

Läs mer »