lördag, juli 09, 2022

Lyssnar på the Stylistics

 Skönt att ha semester och kunna se på morgonnyheterna. Hemskt med mordet på Alemedalen.

Tråkigt att vattnet i sjön Gerdsken är smutsigt med avlopp.

Roligt med Hedvig Lindahl som sommarpratare.

Avloppsvatten i Gerdsken.


Idag lyssnade jag på the Stylistics,


fredag, juli 08, 2022

Bokade resa med Rolfs buss till Lousiana.

 Idag lyssnade jag bland annat på Barry White. Ska försöka vara positiv på sommaren.

* Gymmet

* Miles Davis.

* Nikita frisör.

På morgonen gjorde jag frukost. Kaffet satte igång magen. Tragiskt med Shinzo Abe som sköts ihjäl. Varför gör de så till ingen nytta. Jag rekommenderar träning för att komma över ångesten.

Jag var på gymmet på morgonen. Hälsade på en man som jag kände igen han brukar gå med en schäfer. När jag gjorde axelpress så kom en man och ville hjälpa mig. Jag har tränat i 23 år ändå behöver jag hjälp ibland. Det är balansen jag har problem med ibland. Och idag var det magen också efter ärtsoppan igår. 

Jag överger salong Picasso. Han slutade ta swisch han ville bara ha kontanter. Han ville väl slippa betala skatt?

Lyssnade en stund på Miles Davis.

Bitches Brew.

Tänk att de till och med skriver i 1177 angående min hosta för någon vecka sedan.

Förkylning och sjukskriven i en vecka, har hosta, framförallt nattetid, testat Bromhexin men upplever att hostan blev värre, mer besvär när han ligger ner.

Under tiden som jag väntade på an tid att klippa mig bokade jag en resa med Rolfs Bussresor till Lousiana i Danmark. Slutar semestern med lite konst.






torsdag, juli 07, 2022

Tränade på gymmet igen

 På morgonen körde vi Kristinas bror till stationen. När vi lämnat av honom på tåget mot Strängnäs så körde vi till Ica nära och handlade yoghurt, pizza slice, och körsbär. Hemma tog jag bilen till gymmet. Det var ett skapligt pass. Jag pratade med en iranier som jag hälsat på förut. Han berättade att han varit i Iran en gång efter revolutionen och då tog polisen honom och sedan fick han muta sig ut.

När jag kom hem lyssnade jag på en Sommarpratare i P1 och det var Sverker Sörlin. Det var riktigt bra om ångest och om vikten av att kunna historia. I eftermiddag ska jag läsa "Midnattsbarnen" av Salman Rushdie.

Idag lyssnade jag på Black Sabbath tyckte den låten passade idag.

Kristina har handlat på morgonen

* Gymträningen.
* Handlade lite.
* Bokade tid för klippning




onsdag, juli 06, 2022

Tog en utflykt till Hjo

 Gick upp vid sju och sedan tog jag lite juice. Sedan tog vi bilen till Blomsterhaga och i Göterondellen steg vi på Rolfs bussresor mot Hjo. Vi stannade först till i Falköping vid Falbygdens ost och åt en smörgås och köpte marmelad, tranbärsdryck och tryffel. 

Sedan hela vägen via Jerum och Tidaholm. I Hjo så började vi med att gå en tur, sedan ta en glass och sedan äta torskrygg till lunch. Sedan satt jag länge och väntade och spanade ut över Vättern.

På vägen hem stannade vi till vid Rasta och tog en kopp kaffe.

(Jag tänkte på min farmors alla berättelser eller sagor som kommer att falla i glömska. Hon berättade om grisarna i Påboda som rymde och tog tåget till Kalmar och en historia om tjuren som kom lös.)

Idag lyssnade jag på Savoy Brown.

 

Nära Floby.

Etiketter:

tisdag, juli 05, 2022

Jag tyckte om filmen om Elvis

 Jag såg filmen om Elvis igår och jag tycker den var riktigt underhållande. Inte minst var den underhållande för det var mycket musik från bluesklubbar.

Läs mer »

måndag, juli 04, 2022

Lunch på Nääs

 På morgonen lyssnade jag Felicia Nestlers sommarprat men till slut tyckte jag det var tråkigt om sin döda pappa. Så småningom tog vi bilen till Nääs. På kafét vid Näs fabriker åt jag n lunch med torsk och räkor. Efter lunchen gick vi runt lite på Näs och tittade i Affärer,

Hemma lyssnade jag lite på Barry White

Äter torsk och räkor,


söndag, juli 03, 2022

Bra pass på gymmet.

 Jag tänker på när jag kommer stapplande förbi taxikön vid Göteborgs station att det ofta är chaufförer som frågar om jag ska ha färdtjänst.

Läs mer »