lördag, januari 29, 2022

Måste tro på vad chefen säger.

 På morgonen lyssnade jag lite på War.

På morgonen gjorde jag frukost: kaffe ägg och yoghurt. Sedan såg jag på morgonnyheterna och lyssnade på när Marcus Oscarsson när han pratade politik. Det var en hel del om Miljöpartiets problem. De är svårt med politik. Kanske rösta på det största som de flesta gör? Men jag vet inte.

Efter frukosten körde jag till gymmet. Det blev ett bra pass med lite bänkpress. Kjell och Henrik var där. Kjell hade sett handbollsmatchen mot Frankrike.

På natten tänkte jag på lönesamtalet igår. Jag måste ju tro på vad de säger när chefen säger att de är nöjda med mig. Detta trots att jag trillar då och då. Vi talade om hur svårt jag hade att gå över spårvagnsspåret härom dagen. Jag fick en rejäl löneökning och då kan jag inte vara helt värdelös. Men själv ser jag de yngre och allt nytt vad de kan. Men jag hörde härom dagen en ny som inte visste vad bokhissen var.

När jag kom hem från gymmet lyssnade jag på Neil Young.


fredag, januari 28, 2022

Lönesamtal mest om pensioneringen

 Tåget till Göteborg var i tid. Jag hann med tvåans spårvagn till Göteborg. På Univeristetsbiblioteket öppnade jag i Läsesalen Det var inte så många studenter men studenten Paul Graf kom en stund och berättade om att han fått ett brev från kontrollanter.

Efter läsesalen hade jag lönesamtal Vi pratade mest om vad jag ska göra när jag går i pension? Vi pratade en del om resor. Själv kunde jag inte förstår att jag fick så bra löneökning.

På eftermiddagen hade jag hämtning från våningarna ett till nio i A-huset.

Jag lyssnade lite på Ras Michael på morgonen.

En liten skulptur jag köpte på Beijngs flygplats 1989.


torsdag, januari 27, 2022

Det är som ett lopp att hämta beställningar.

 Sov skapligt i natt. Jag somnade redan till Godkväll på TV och sedan "Ett fall för Vera på Svtplay.

Jag fick sitta och vänta på tåget i en kvart.

På jobbet på universitetsbiblioteket i Göteborg Hade jag hämtning av böcker från våningarna 1-9. Jag var tvungen att skicka beställningarna till mina våningar för att hinna med allt. Klockan nio var det zoommöte om mikrofiche och där gick en halvtimme. Lunch åt jag sej på personalmatsalen.

På eftermiddagen ställde jag upp tidskrifter och sedan gick jag till gymmet.

I bilen på morgonen lyssnade jag på Beach Boys.

Är på zoommöte.


Etiketter: ,

onsdag, januari 26, 2022

Håller på att somna hela tiden

 Jag vaknade redan halv tre och kunde inte somna om. Bilen gick bra till stationen klockan halv fem. Skönt. På Alingsås station kom Filippinskan först. Hon ska gå en utbildning i magnetröntgen. 

På biblioteket hade jag insättning i Öppna magasinet.  Det tog hela förmiddagen. (Jag vet inte alls omdet är bra att byta till obligationsfond i PPM. Ingen vet någonting.)

På eftermiddagen registrerade jag tidskrifter och sedan satt jag i läsesalen.

Lyssnade på Dusty Springfield en stund.

Här står jag på våning 6a



Etiketter:

tisdag, januari 25, 2022

Tandläkarbesök

 Tåget stannade till i höjd med Svingeln. De där sekunderna att vi missade tvåans spårvagn så vi fick ta "Sillaburken" spårvagn nummer fyra. På jobbet började jag med att stämpla in mig. Sedan skickade jag rörpostbeställningar. Hon som brukar skicka på tisdagar var sjukskriven. Jag brukar aldrig skicka när hon är på schemat men nu gjorde jag det utan att veta att hon var sjuk. Vissa dagar är det väldigt många beställningar. Nej något digitala böcker finns inte många ännu för studenter. Sedan var det bara att rivstarta och köra på så fort det gick för att hinna innan elva för då skulle jag åka till tandläkaren. Jag kom precis i tid till tandläkaren. I en timme höll han på och putsade och letade hål. Tack och lov hade jag inga hål. Tandtråd och flux har hjälpt.

Jag firade med att gå till den indiska restaurangen New Dehli precis som jag brukar göra efter ett tandläkarbesök. 

Idag lyssnade jag på Leonard Cohen.

 Efter lunchen på New Dehli åkte jag och handlade på Hemköp.



måndag, januari 24, 2022

Ställde upp böcker.

 Lite orolig var jag då jag gick ut till bilen för att köra till stationen men nu startade den direkt.

Jag väntade några minuter på tåget och jag pratade lite med Johan och filippinskan. På jobbet körde jag ut böcker i öppna magasinet. När jag gjort det så ställde jag upp böckerna.

Några sekunder lyssnade jag på the Stooges. Skönt att all snö är borta.

På eftermiddagen körde jag ut böcker en gång till och sedan satt jag i läsesalsexpeditionen.

Här står jag på våning 6B


söndag, januari 23, 2022

Hömtade TV-box

 Det var nollgradigt och det var ju bra för bilen. Vaknade ett par minuter över sex och jag hade drömt att jag stod i en kö för att betala en bakelse. Men då hade jag glömt koden till mitt betalkort så efter tredje försöket gick inte längre mitt kort.

På morgonen såg jag reprisen av stjärnorna på slottet med Grynet Molvig. Ett inte speciellt spännande program men min syltsmörgås var i alla fall god. 

Efter frukosten körde jag till Ica och hämtade en TV-box. Jag passade även på att handla bröd. Efter Ica körde jag till gymmet. Det blev en skaplig träning. När jag skulle gå träffade jag Kari och pratade lite med honom. Efter gymmet körde jag till Pressbyrån och förlängde mitt månadskort. Jag funderade på vad jag skall säga när jag kommer tillbaka till jobbet, men i onsdags kunde jag knappt gå.

När jag kom hem lyssnade jag på Wings. Wings är livsbejakande.

Här gör jag frukost.