lördag, augusti 29, 2020

Klockan gick fel

 Jag borde kanske inte se på klockan när jag är ledig? Idag stod klockan på åtta när den var fem. Jag tyckte det var lite väl grådaskigt ute. Jag lade mig en stund igen och tänkte på min ungdom i Falköping. Vad kunde jag ha gjort ? Vad borde jag ha gjort ? Bord jag flytta tillbaka till Varenbergsgatan?

Vid sjutiden när jag gick upp så gick jag och doppade mig i närmsta sjön. Det var 11 grader ute. Efter frukosten tog jag bilen till gymmet. Vid en rondell som jag kört i säkert tusen gånger  från vänster. Visst om vi krockat hade det inte varit mitt fel, men ändå. Nu gjorde vi inte det  så då får jag släppa tillbudet. Det var många på gymmet: svetsaren, Kabeldon, Gällivare med flera. Och en man från tåget  som jag inte kände igen.

Efter gymmet körde jag sakta och extra försiktigt till Ica. På gymmet funderade jag på om jag börjar bli pantad i huvudet? Men av någon anledning var det  ovanligt många bilar ute och körde i Alingsås.

Jag fick en bra parkeringsplats vid Ica. Jag köpte fisk, korv, drickyoghurt  och lite plockgodis.

Tidigt på morgonen lyssnade jag på Colosseum men efter lunchen tyckte jag det passade bättre med Genesis. Jag borde ha fler skivor med Genesis.







Etiketter: ,

torsdag, augusti 27, 2020

Intressant undersökning igår

 Det var en intressant undersökning igår jag har aldrig sett något sådant. De hade en kamera med en sladd så gick de in i urinröret och på en skärm kunde jag se när kameran filmad om det fanns några ärr i urinblåsan. Läkaren förklarade att urinen kom från njuren tror jag. Spännande utflykt till Södra Älvsborgs sjukhus. Undersökningen gick fort.

Idag lyssnade jag på Orange Juice.

Tillbaka på biblioteket. Många tidskrifter att registrera efter att ha varit borta från jobbet en dag.


Etiketter: , ,

Besökte Södra Älvsborgs sjukhus

 Gick upp tidigt lyssnade på David Bowie i Spotify. Efter frukosten tog jag bilen till gymmet. Det var bara en rödhårig tjej där. 

Efter mannagrynsgröten till lunch så tog jag en busstur till Borås. I Borås tog jag en lokalbuss till Södra Älvsborgs sjukhus, Det är väldigt många invandrare i Borås och kvinnor med slöjor.

På sjukhuset fick jag en grundlig undersökning med röntgen. Det tog lite tid men det var bara en undersökning så det var nog bra. Någon Botox blir det nog inte. Jag frågade dem om coronan har minskat och då sa de att det har minskat påtagligt. Men de hade fortfarande visir.

När vi kom hem drack vi kaffe. 


* undersökningen gick bra,
* Färre Corona.
* Hennes & Mauritz


Etiketter: ,

tisdag, augusti 25, 2020

Tvåans spårvagn inställd igen

 Sov sådär på natten. Inte för jag oroade mig så mycket. Jag försökte tänka på en skräckfilm i Netflix för att komma i stämning. 

När jag kom till stationen i Alingsås dröjde det bara tio minuter innan tåget kom. (Konstigt att kvinnor ler mot mig idag. När jag var ung bara de fnös åt mig tror jag). Tyvärr kom jag med fyrans spårvagn. Den var fullsatt och föraren körde ryckigt.

På Universitetsbiblioteket ställde jag upp böcker.

Idag lyssnade jag på Captain Beefheart.


Jag får tänka ut vilken toalett som är lämpligast att gå på. Om inte annat för magen...


Etiketter: , , ,

måndag, augusti 24, 2020

Full fart på eftermiddagen

 Gick som vanligt upp halv fem. Jag åt frukost. Tog bilen till stationen i Alingsås sedan tog jag tåget till Göteborg. I Göteborg tog jag tvåans spårvagn till Korsvägen, sedan gick jag till Göteborgs universitetsbibliotek. På biblioteket skrev jag löpnummer på tidskrifter och därefter ställde jag upp dem i magasinet i A-huset.

Till lunch åt jag Findus skaldjurssoppa.

Efter lunchen så hämtade jag bokbeställningar från våningarna ett till nio. Eftersom hissen i A-huset var trasig å fick jag bära återlämnade böcker i trapporna mellan våning tre och ett.

Jag snodde mig med att ställa upp böckerna så jag hann med bussen Röd express och sedan tåget som gick till Alingsås 7.59.

Jag kände mig trött så jag tog mig ett dopp i sjön Gerdsken när jag kom hem.

idag lyssnade jag på the Fugs.


Etiketter: , ,