lördag, augusti 20, 2022

Åt lunch på Sjöö

 Hade ont i magen på natten men jag somnade ändå. Nästa vecka ska jag på rehab.

På morgonen klockan sex körde jag till Ica och köpte bröd, glass och juice. Det ska bli skönt att gå i pension. De yngre får ta vid jag har inte så mycket att erbjuda. Men vad ska jag göra. 

När jag handlat gick jag ner till sjön Gerdsken och tog ett dopp.

Idag blev jag sen till gymmet för jag lyssnade på Marcus Oscarsson när han pratade politik. Intressant med utlandssvenskar som kan skanna om valet.

Utanför gymmet pratade jag en stund med gymFredrik som var färdig med gymmet. Vi pratade politik och om Sanna Martin som varit på fest. Duktig kvinna det är klart hon får  gå på fest.

Hemma lyssnade jag på Men and volts. Det är drygt 60 000 som lyssnat på Håkan Hellström. Jag har inte riktigt nappat på hans musik.

Handlade tidigt på Ica.

Vid ett tiden gick vi till Sjöö och åt torskrygg till lunch. Vi åt med de närmaste grannarna. Vi pratade om resor vi gjort på semestern. Jag nämnde den tuffa massagen jag fått på båten av den kraftige massören..



torsdag, augusti 18, 2022

Fortfarande sommar

 Hörde ett radioprogram om att Iggy Pop tränar mycket och har en bra hälsa.

Läs mer »

Det blir sällan som du trott

 Vi hade tur igår på hemvägen. Det var en lång bussresa mellan det att vi gick av på färjan Cinderella i Stockholm och tills vi kom fram till Alingsås. Först skulle vi gått av i Göteborg, men vi tänkte att det skulle vara en lång promenad mellan Gustav Adolfs Torg och stationen. Bättre då att ta buss från Borås till Alingsås. När vi kom till Borås var det några som skulle åka bil mellan Borås och Alingsås. Men det var ändå bra att ta en extra semesterdag för jag var trött när jag kom hem.

Läs mer »

onsdag, augusti 17, 2022

Natt på Cinderella

 Igår kväll fick jag en tuff massage av en massör som jag tror bröt på serbiska. Men det var proffsigt gjort.

Idag som var sista dagen har jag handlat choklad,  en muminkopp och druckit en San Francisco drink. Sedan var trängsel när alla skulle av i Stockholm



tisdag, augusti 16, 2022

En dag i Visby

 Idag tillbringade vi en dag i Visby. Jag tycker vi gick mest.

Stora torget i Visby.

Vid stora torget satt jag och tog en Gotländsk öl. Vi satt och tog en glass också.





måndag, augusti 15, 2022

Lämnat Bornholm

 Nu har vi lämnat Bornholm och stävar mot Gotland. 

Jag var inte så förtjust i Bornholm.  Det var långt att gå och det var varmt. Det var nästan så jag ite klarade det. Jag stapplande fram. 

På båten deckare jag en San Francisco och åt middag. 




söndag, augusti 14, 2022

Buss och sedan Cinderella

 Gick   upp klockan fyra. Tog taxi till Göteborg.  I Göteborg gick vi på en Rolfsbuss abussresor mot Viking Cinderella.  Först stannade först till vid rasta Köttkulla och tog en kaffe och en bakelse .

Sedan sov jag på bussen.  Vi  stannade till vid Stavsjö och där åt jag en leverpastej smörgås.

När vi väl trängt oss på båten så var det lite ståhej innan vi fick någon buffé till middag.